BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN KOŞAN EKONOMİ – DURAGANLI.COM HABERİ

DURAGANLI.COM

SİTESİNDE Murat YURDAGÜL İLE İLGİLİ ÇIKAN HABER

murat

(SİAD) Sinoplu İş Adamlari Dernegi Genel Başkan Yardımcısı, Mali Danismanlik ve Yatırım Komisyonu Başkanı hemşehrimiz Mali Müşavir Murat YURDAGÜL yenilenen Web Sitesi ile herkesin ihtiyacı olan ve sorularına cevap bulmalarını sağlıyor.

http://www.muratyurdagul.com/28

İstanbul’da ilçemizi çok önemli platformlarda sürekli ve aktif olarak başarıyla temsil eden YURDAGÜL sektöründe yeni yönetim ve yeni ekip ile fark yaratmaya devam ediyor.

Konu hakkında sitemize açıklamalarda bulunan Murat YURDAGÜL

“Mali Müşavirlik hizmetini sadece defter tutmak olarak değil, bu hizmete kapsamlı danışmanlık hizmetleri ile yaklaşıyoruz. Alanında uzman kadromuz ve güvenilir ekibimizle kendi alanımızda en iyi olma yolunda yürümeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda değerli hemşehrilerimize mali danışmanlık hizmeti vermek maksadıyla içeriğinde Hibe, Teşvik Krediler, KOSGEB,SGK gibi konuların yer aldığı muhteşem bir web sitesi oluşturduk..

Memleketini ve hemşehrilerini seven bir kardeşiniz olarak her zaman elimden geldiğince memleketime katkıda bulunmak için uğraşmaya çalışıyorum” dedi.

Bizlerde www.duraganli.com ailesi olarak başarılı işadamımız değerli hemşehrimiz Mali Müşavir Murat YURDAGÜL’e bu anlamlı hizmetlerinden dolayı  teşekkür ediyoruz.

 

Kaynak: www.duraganli.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir